Hei-Lat Oy muutamalla sanalla

about-1

PITKÄ KOKEMUS RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOUKSESTA TAKAAVAT OSAAVAN AMMATTILAISPORUKAN KÄYTTÖÖSI.

Onko rakennustyömaalla hurja sotku? Loppusiivous tekemättä? Yrityksesi tilat kaipaisivat perusteellista siivousta? Heittäkää rätti roskakoriin ja tilatkaa Hei-Lat hoitamaan homma!
Me teemme rakennus– ja loppusiivoukset Kuopion alueella. Pitkä kokemus ja kunnianhimoinen asenne omaan työhömme tekevät meistä alan parhaita. Meidän kädenjälkemme on kiitettävä.
Siivouspalvelu Hei-Lat Oy on toiminut vuodesta 2013 saakka ja tyytyväisiä asiakkaita on useita kymmeniä. Kokemusta loppu- ja rakennussiivouksista on usean kymmenen vuoden ajalta. Meillä on kaikki nykypäivän rakennussiivouksen vaatimukset täyttävät tykötarpeet, mukaan lukien henkilökohtaiset luvat ja kortit. Palvelemme vankalla ammattiylpeydellä ja emme tingi siivoustyömme laadusta. Olemme aina paikalla riittävän ajoissa ja tarvittaessa myös riittävän pitkään että projekti valmistuu sovittujen aikataulujen mukaisesti.
Henkilöstömme on koulutettu ja koulutetaan jatkossakin tehtävään ja vaadimme jokaiselta oikeanlaista sitoutumista työtehtävään, niin että voimme luvata asiakkaalle lopputuloksen ilman turhaa sähläämistä.

MIKSI Hei-Lat?

1. REILUPELI!

Meiltä ei tarvitse odotella viranomaistietoja, pelaamme rehdisti ja kuulumme tilaajavastuu.fi:n luotettava kumppani palveluun.
Meillä on Valttikortit ja kaikki muukin on kunnialla hoidettu aina.

2. KUUNTELEMME!

Meille on tärkeintä kuunnella asiakkaan tarpeet ja toimia annetun ohjeistuksen mukaan.
Me noudatamme sovittuja aikatauluja ja pidämme osaltamme huolen sinun projektista.

3. KERROMME!

Kerromme sinulle mikäli näemme että jokin asia on vinksallaan ja se voitaisiin tehdä paremmin,
turhanpäiväisiä emme rupattele vaan puhumme silloin kun on oikeasti asiaa.